Week 3




Frukost i sängen




Mango smoothie:
•Lätt yoghurt
•Kokos
•En hel mango

Bilder från igår









Middag på Joan's






Ut & äta med hjärtat mitt




Middag ~ wook


Mitt snabba recept:
•Wookgrönsaker
•Kyckling
•Lite grädde
•Peppar
•Köttkrydda
•Sweetchilisås

Testar ett nytt te




Mellanmål ~ Smoothie


~Färska jordgubbar
~Hallon
~Banan
~Kokos
~Lätt yoghurt

Lax & grönsaker




Älskar dig världens finaste pappa, all kärlek till dig




So true - idiot




Pepp-bild




Mitt mellanmål förut idag


Lätt yoghurt
Jordgubbar
Blåbär
Kokos

Lax med citronsås & grönsaker




Saker som måste göras





Sängliggandes





Hemmagjord kebabsallad




Lchf-Colesaw oxfile




Dags för en förändring - ännu blondare




Detta går bra nu




Är riktigt trött efter 6 timmars jobb




Dags för jobb




Helt jävla sjukt - älskar dej pappa




Dags för praktik




Kvälls inspiration






Jungfrun - detta stämmer klockrent




Hatar att se dig såhär, älskade pappa




Breakfast




Kämpa min älskade pappa




Mat & vila

Glömde bort att jag skulle sluta tidigare idag så skulle ha åkt hem klockan halv fyra. Nu ligger jag i soffan med världens huvudvärk, kallsvettas, illamående och yrsel. Är så trött på den här huvudvärken nu, så fort jag överanstränger mig kommer den igen. Alvedon vill jag inte ta i onödan när det ändå inte fungerar. Nu ska jag försöka få i mig lite mat och bara vila. 




Happiness

Nu är både balklänningen & studentklänningen BESTÄLLDA!! Längtar så jag spricker.




Godnatt

Det har varit en jätte lång dag idag. Kom hem till stan klockan fem och sedan har jag flängt runt och gjort en massa ärenden på stan, handlat och hälsat på pappa. Jag är ju en sådan som gärna vill tro att jag klarar göra hur mycket som helst och att stressa runt men nu kom smällen för det. Jag måste lära mig att ta det lugnt när jag ska göra saker och att jag inte ska pressa på att göra allt insmockat på en och samma dag. Nu har jag fruktansvärt ont i huvudet, har svullna ögon och är riktigt trött. Nu ska jag kolla på Grey's Anatomy och sedan sova. Godnatt alla

So right




Monday




Idag är vi trötta




Grape & Grey's Anatomy






Pasta med kycklingsås




Snaaaaarrtttttt




Äta-vad-jag-vill-dag




Myslördag med älskling





Nya favoriten




Älskar min nya, korta, lurviga tröja/jacka




I väntan på kvällsmat




Trött liten fis




Grey's Anatomy & kesella med banan




Det bästa med att vara ledig




Mellanmål




Tacos & Grey's

Är så trött efter denna långa dag i skolan. När jag kom hem bytte jag om till myskläder och slängde mig ner i soffan. Kollade några avsnitt av Grey's och åt tacos. Anton kom lite senare så då kollade vi på Top model Sverige och Talang. Har precis kollst klart på ännu ett avsnitt av Grey's medans mitt hjärta ligger och sover bredvid. Finns ingen finare än honom.

I morgon är det dags för ännu en lång dag i skolan och antar att jag inte ska göra så mycket mer än så. Jo just, måste bestämma mig om jag ska köpa studentklänningen jag hittade på internet eller inte. Är så fruktansvärt taggad och glad över att det snart är dags för studenten, bal och mycket mer! 





Äääääntligeeeen!!





Härmed laddar jag inför en ny vecka

Denna vecka har nog varit en av de jobbigaste veckorna i mitt liv. Det har snurrat runt miljarder tankar i mitt huvud  dygnet runt och har varje morgon varit rädd om vad som står och väntar dagen därpå. Jag vet inte om detta är det bästa stället att öppna sig på men det är såklart mitt val. Inte ert. Jag har varit hos min pappa varje dag nu denna vecka, älskar honom så jag spricker. Han har gjort sina val här i livet, som oss alla andra. Och jag älskar honom lika mycket ändå. Han är i mina tankar 24/7 och hoppas att han kommer bli bättre och börja må finfint! Världens finaste pappa.


Lägenheten vi kollade på, fick vi inte. Känns lite segt att kolla lägenheter, det tar sådan tid att kolla, hitta och att vänta på svar om man kommer på den man vill ha. De flesta av er vet redan att jag flyttat en hel del under min uppväxt. Så jag vet vad det innebär. Vi har fått reda på en annan fin lägenhet nu som låter intressant! Så nu i veckan ska vi ta tag i det och kolla om vi kan ta den istället. Annara har jag hittat min PERFEKTA balklänning, letar efter en studentklänning men är så otroligt kräsen. Sen har jag köpt nytt matbord (som ska upp när flytten är klar), kollat massor på ikeas hemsida, försökt att planera framåt med studenten, mitt jobb och samtidigt försökt med skolan, jag handskas fortfarande med konstant huvudvärk, yrsel och illamående efter hjärnskakningen. Jag träffar världens finaste kille nästan varje dag som alltid finns för mig, älskar honom så mycket. Finaste Anton.




Mys med mitt hjärta framför tvn







Myshäng hela dagen




When the pain stops for one moment - fiesta





Fuck off




Natt-tankar en fredag

Har precis läst en underbar text av Mia Skäringer eller vad hon nu heter. Hon är en sådan klok människa.

Just precis nu är jag så trött på folk som lägger sig i, ger sina äckliga åsikter om vad alla gör för val här i livet. Låt bara andra personer vara, låt de ta sina beslut det är deras val. Ingen annan har rätt han säga eller bestämma om det inte ger skada för sitt liv. Snälla alla sköter sitt eget skit, det blir bäst så.




Dags för lite praktik




I'm trying every day, but it's hard




My breakfast few days ago




Havrepannkakor med kakao





Egengjord müsli




Utmattad, trött & slut som människa



L

Give your body healthy food







Hoppas att tiden går fort nu




Fettisdagen




This hurts like hell





Snälla finaste, klara det här - för DIN och vår skull

 

En ny vecka




Folk som bara vill dra ner dig - skit i dom

Jag har inte haft så mycket att skriva de senaste dagarna, men nu är jag här. I fredags var jag ju på vårdcentralen, fick dåliga nyheter om min huvudvärk och mitt huvud. Jag träffade en otroligt bra doktor. Min läkning i huvudet har inte gått som det tänkt sig. Det är cirka fem veckor sedan händelsen och jag har fruktansvärt ont i huvudet, är förvirrad, otroligt trött, seg och känner mig inte riktigt med. Allt det berodde på hjärnskakningen och eftersom att jag fick sådana hårda smällar mot huvudet så är det väldigt svårläkt och det kommer att ta lång tid för att läka ihop ordentligt. Jag måste bli sjukskriven en månad och får bara gå i skolan ett antal timmar. Det kändes riktigt jobbigt att höra eftersom att det bara är ett par månader kvar i skolan nu innan studenten. Så jäkla surt. Jag får INTE träna, gyma, bli utsatt för hård stress, knappt kolla på tv, inte anstränga mig. Ingenting på en måndag, mer om det inte blir bättre. Jag måste gå på fler undersökningar så att allt går åt rätt håll.
 
Det gör så fruktansvärt ont i huvudet, ni anar inte. Jag får bara ta alvedon för annars blir allt i huvudet ur balans men knappt det hjälper. Jag är så fruktansvärt trött hela tiden, för att kroppen och hjärnan inte ger rätt signaler så huvudet måste anstränga sig till max hela tiden. Det känns så otroligt sorgligt, jobbigt, hemskt, ledsamt och fruktansvärt hur en människa kan gå så långt och skada någon såhär mycket. Jag undrar hur ens logiska tänkade fungerar om man kan göra såhär mot folk. För mig finns det inte ens på världskartan att skada en annan människa såhär hårt både psykiskt och fysiskt. Det är även jobbigt att just jag av alla skulle få detta på mig. Det är så mycket att göra, få gjort och måsten i skolan nu innan studenten och allt annat nu får man reda på att läkningen inte är som det ska. Det är jobbigt att allt kom på en gång och jag fick/har inte en bra start detta år. Jag såg verkligen fram emot en bra start, börja om och bara se ljust framåt. Vissa dagar ser jag varken in eller ut. jag vill bara att det ska läka bra så att jag kan tagga till och kämpa det sista inför studenten och min efterlängtande anställning.
 
Men har nu lärt mig att man bara kan ta en dag i taget, inte lägga på sig för mycket press och stress, att man inte kan lita på alla människor, göra bra och nyttiga saker för att en själv ska må bra, ingen annan får påverka en negativt, om någon gör det är den personen inge bra för dig och dig själv. Gör det du själv vill, ditt hjärta säger och skit fullständigt i folk som bara vill dig illa, vill få dig illa till mods, bara vill få dig dåligt samvete för vad du än gör och vill. Det kommer alltid finnas folk i din närhet, runt omkring dig som BARA vill dra ner dig och vill se dig misslyckas. Du är starkare än så, ta inte åt dig. Upp med hakan och kämpa för det som får DIG att må bra.

Twilight maraton




Always find that makes you happy




Lördagsmys