Gott nytt år!



Gott nytt år alla!! Jag kommer iallafall inte sakna år 2013! Det ska bli jäkligt skönt med ett nytt år, börja om ännu en gång och försöka göra år 2014 till det bästa! 2013 har det hänt mycket, mycket tårar, skratt, gråt, svek, lycka och händelser man önskade var ogjorda. Är glad över att ha mina två bästa vänner vid min sida oavsett vad, vi tre kommer alltid hålla ihop. Vi har varit bästa kompisar över 10 år, Lina & Ida, älskar er! Sen börjar jag det fina året min fina pojkvän som står mig oerhört nära, mer och mer känslor kommer och du är bäst! Min fina familj, vi har gått igenom mycket men vi försöker och vi kommer komma igenom allt tillsammans! Pappa, du kämpar på för fullt, hoppas att du orkar och du ska bara veta hur mycket jag älskar dig, hoppas du blir frisk snart fina du!

Älskar er alla! Gott nytt år! 

Fått mycket gjort idag

Städat, storhandlat, handlat åt pappa, duschat och nu är jag på väg hem efter att ha varit i duveholmshallen sedan klockan 18. Är helt slut och trött. Resten av kvällen blir mys med mitt hjärta.





Drar till linköping för lite bygg & ikea




Bilder från julafton








no one can ever love a person who has been cheating







Rhodosmat med hjärtat







Finis





Hade en bra kväll med mina favoriter igår





Världens finaste pappa, god jul på dig!




Snart dags att åka hem till mamma för mat & julklappar






Uppesittakväll igår








Julklappar, lotter & bästavänner

Har jobbat, köpt biljett till harry, handlat, städat och nu sitter jag och Lina med en godispåse framför tvn. Vi inväntar Ida, Robin och Anton. Ikväll blir det uppesittakväll med en massa lotter, gott att äta och julklappar! Världens mysigaste kväll dagen innan julafton! 




Ännu en julklapp från bästa jobbet





Du förstörde allt - kommer alltid hata dig




Senaste nytt







Kaffe & mys




Frukost, mysiga sockor & julkalendern




Älskar paket ♡




Dagens jobbpass avklarat!!




Du är min♡








På jobbet

Idag vaknade jag rätt skapligt, gick upp åt frukost och sen storstädade jag lägenheten. Det var väldigt behövligt! Längtar redan efter att man kan ta bort all julpynt haha! Nu är jag på jobbet, ska jobba några timmar. När jag slutat ska jag förbi mamma en sväng och sedan skynda hem till tvättstugan. Har fullbokat med grejer att göra veckan ut, stress stress.





Be strong daddy





Vampire diaries




Lov & bror kommer hem!

Då har man lov då! Det är så himla skönt att denna termin är över, jag är så skoltrött så det ska bli skönt att få vara ledig några veckor från skolan. Det är redan ett halvt år kvar till studenten och jag längtar så jag spricker!
 
Idag åkte jag till skolan, det var en restdag så jag åkte dit och gjorde två stora prov jag missat. Båda proven gick väldigt bra! Nu har jag bara kvar ett teoretiskt prov kvar i smink och sen ett blonderingsprov men dem tar jag efter jullovet. Så skönt att ha betatat av några prov nu precis lagom till lovet. Föresten så kommer min bror Simon hem i natt! Det känns så konstigt att du bor så långt bort från oss men det är alltid lika kul när du kommer hem och hälsar på. Han ska bo hemma hos mamma ett tag så vi kommer att fira jul tillsammans.
 
Vid 15 tiden gick jag till gymet, jag gymade två timmar och sen drog jag hem och lagade mat. Idag gjorde jag lax, ris och citronsås. Det blev oerhört gott! Nu ligger jag nybadad i sängen och kollar på Vampire Diaries. Jag kommer nog somna tidigt ikväll, i morgon vankas det jobb.
 
 

Erbjuden nytt jobb

I morse när jag satt på tåget till skolan, tänkte jag att jag bara skulle hem och plugga i lugn och ro hela kvällen. Med tanke på att vi slutade ett idag istället för halv fem så är det en underbar känsla att veta att man för en gång skull kommer hem tidigt. När jag kom hem med tåget, hämtade Lina mig på station och vi åkte och köpte lite julklappar. Har bara en julklapp kvar att köpa nu! Efter det åkte vi hem till mig gjorde mat och tog det lugnt framför tvn. Efter det rann tiden bara iväg och nu är klockan halv tolv... Att lägga sig tidigt, vart tog det vägen?
 
Jag har blivit erbjuden ett till jobb idag, vet inte än om jag ska tacka ja eller nej dock. Jag har varit tvungen att planera min vecka i minsta detalj för att kunna hinna med allt som måste göras. Klippningar, prov, städning, skola och jag ska även jobba på båda salongerna nu på jullovet. Det ska bli jäkligt kul, har längtat efter det! Föresten så har jag kollat runt hur länge som helst på internet efter en ny festtröja, har hittat en som jag ska beställa och ha på krogen på juldagen. Måste dock föra in pengar på kortet först innan jag kan beställa hem den!
 
Som sagt, så har det varit en dag med hur mycket händelser och känslor som helst. Min kropp har sagt ifrån för denna dag, magont, huvudvärk, trött osv. Nu måste jag plugga till mina två prov i morgon.. Det ända bra med att jag kan stanna uppe någon timma till är att jag har sovmorgon i morgon och tar lov så fort mina prov är klara i morgon. Härligt! Godnatt alla där ute.
 
 

Plugg



Remember that

 

Då testar vi igen, tredje gången gilt




Jag har världens bästa praktik/arbetsplats




Youre words was a slap in my face

Jag sov riktigt dåligt i natt, vaknade upp flera gånger och en gång vaknade jag av att det hördes som att någon bankade på min ytterdörr. Vet inte om jag drömde eller om det var så men låg länge och vred innan jag kunde somna om. I dag försov jag mig så blev ingen skola för mig idag. Känner mig helt slut i kroppen och mentalt idag. Vet inte varför men som de flesta av er vet, har det varit mycket på sistione. Antar att kroppen säger ifrån till slut.
 
Nu har jag fixat mig klart och ska snart iväg och handla. Det ekar tomt i mitt skafferi och i mitt kylskåp.

Tredje advent

Har mått som man förtjänat idag så sov länge, kollat på film och myst med finis. Blev hämtad av Lina senare, drog och köpte pizza, kollade på she's the man, städat och diskat. Senare på kvällskvisten tog jag ett långt bubbelbad med how i met your mother, ljus och ett kilo hårinpackning. Nu har jag pluggat som en galning framför Johan Falk filmen och nu är det dags att sova. Det börjar en ny, händelserik vecka i morgon.





I could slap ypu, but that would be animal abuse. Bitch



Behövligt en söndag som denna




Mat en tidig lördagseftermiddag med musik




Morgonmys med favoritkillen





Bath




Känner mig oerhört lycklig, över att ha dig





Träningvärk

Jag sov som en stock hela natten så det var lite segt att gå upp i morse till praktiken. Började tio och ska strax sluta för dagen. Jag har världens träningsvärk i hela kroppen efter gårdagens gympass, kan knappt gå haha! 

Vid sju ska jag träffa Lina, vi ska handla lite julklappar och sen bara ta det lugnt! Vet inte vart kvällen slutar sen och vart jag sover. 





Fikapaus på praktiken




Godnatt




Tvättstugan

Har haft en riktig myskväll med en favorit. Jag har haft tvättatugan sen klockan fem, ska strax ner och hämta det sista. Jag glömde sätta igång ett fullt last med rena och blöta kläder i torkakåpet förut. Så var tvungen att hänga upp allt överallt här i min lilla lägenhet. Nu är jag riktigt trött och när jag är klar ska jag mysa ner mig i sängen med min fina katt och kolla på how i met your mother innan det är dags att sova.




Gym & antibiotika

Var på vårdcentralen, fick antibiotika igen.. Efter det gymade jag i nästan två timmar, har världens träningvärk efter gårdagens corepass. Efter gymet gick jag till apoteket och sedan handlade jag mat åt pappa. Nu har jag städat, lagat mat, snyggat till mina ögonbryn och nu väntar jag på besök. Klockan fem är det även dags för tvättstuga, har hur mycket tvätt som helst och det ska bli skönt när detta lass är klart! 




Vårdcentralen för tredje gången på två veckor




Dags att sova bredvid en fin person





Dad

Livet blir inte alltid som man har tänkt sig, det kommer upp både roliga och hemska saker under livets gång. Min pappa har alltid varit stark, snäll och underbar oavsett efter allt min syster, jag och pappa varit med om. Vi har försökt och är starka tillsammans, vi tre. Det kommer vi alltid att vara. Det kommer alltid vara vi tre mot världen oavsett vad. Det är mycket som händer nu och vi alla kämpar fullt ut nu, mest min fina pappa. Vi alla hoppas, önskar och vill att du blir frisk igen. Du är det förska killen jag älskat, lärt mig allt i livet, inte att ge upp och du har alltid funnits bakom mig i alla lägen oavsett vad. Du kommer alltid vara den ända killen som visat mig kärlek fullt ut, stöttat mig och visat mig rätt väg när det varit svårt. Ingen kommer ta din plats och du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Oavsett vad som händer nu och framåt, kommer vi kämpa och hjälpa dig. Du är nummer ett nu och vi klara detta tillsammans. Älskar dig pappa.

You make me smile babe



Världens finaste pappa fyllde år igår




Finaste mamma fyller 50 & utgång!




Festfrisyr




Du ska klara dig far - livet är orättvist




Firar syster på hennes 22års dag!





Grattis Linnéa på födelsedagen!!

Det är tredje dagen i rad jag är i skolan, duktigt av mig! Ska se till att inte vara borta från skolan mera. Dock ligger jag i fas med allt och har inga rester men endå. I dag skulle vi ha börjat halv ett men när vi kom hit så fick vi reda på att lektionen var inställd. Vi satte oss och jobba lite med uppgifter iallafall. I morgon är det praktik, skönt! Måste dock öva festfrisyr och permanent inför lilla delprovet på måndag. Stressigt!

Idag fyller min underbara storasyster år! Grattis på dig älsklingen!!! Så ikväll blir det hennes smörgåstårta, presenter, fika och gäster! Mysigt! 





You can do this dad




Firat världens finaste ida ♡





Be your own hero




Julmys ♡




Jag har funnit det jag letat efter




Första december, ny månad, nya tag

Har haft en underbart fin och rolig helg med fina människor! Avslutar helgen med huvudvärk och illamående i en fin persons säng. Har sovit fram och tillbaka tills nu.

Idag är det ju första december och första advent. Känns helt sjukt att det snart är jul och att snön snart kommer komma. Sedan skolan börja efter sommarlovet har allt gått så jäkla fort!! Ikväll blir det adventsmiddag hemma hos mamma med familjen och i morgon är det dags för ännu en skolvecka.