summer with you

 
 

Svar på frågor!

Trogen läsare!:
Åh, jag tycker du har så himla fint hår! Kan du inte lägga upp ett inlägg lite om vad du använder dig utav för hårprodukter (shampoo,balsam,värmemedel m.m) , hur du har fått ditt hår att växa så mycket och hur du gör domdär jättefina stora lockarna? Skitsnygga!
 
Anonym:
Hej kan inte du göra ett inlägg om hur du tar hand om ditt hår? Det har blivit jätte långt och fint!
 
Svar:
Åh tack så mycket! Mitt hår betyder väldigt mycket för mig och jag försöker sköta det så bra/gott jag kan. Innan jag ska platta eller locka håret använder jag alltid av värmeskydd (TRESemmé, sprutflaskan på bilden nedan). Mina stora lockar gör jag med en plattång. Blir alltid finast med att locka håret med plattång. När jag är färdig med min frisyr brukar jag ta glansspray (vita flaskan från HÅRLOGI).
 
När jag tvättar håret schamponerar jag 2 gånger, bara i hårbåtten. Schampo torkar ut och sliter upp slitna hårstrån i längderna. Jag använder aldrig balsam!! Istället för balsam använder jag en bra hårinpackning, bara i längderna såklart (vita burken nedan). Jag har hårinpackningen i håret några minuter innan jag sköljer ur det. Sen fönar jag nästan aldrig håret, det är något som jag helst hoppar över. Annars är ett bra tips när man ska föna håret att ta kall luft istället för varm luft.
Hoppas ni är nöjda med era svar!

summer