Frukost på praktiken

Det är andra gången denna vecka som jag försover mig, så det blev en stressig morgon men kom iallafall i tid hit till praktiken. 




Pyntat & storstädat min lägenhet ♡




Beställt studentmössa!!




Mitt liv fem dagar framöver




Vårdcentralen i morgon

Har köpt dundermedicin till min jobbiga magsjukdom, hoppas verkligen att denna medicin fungerar! Annars vet jag inte vad jag gör.. Har även annan magvärk, ryggvärk m.m så ska till vårdcentralen i morgon och kolla upp det. Hoppas att de hittar felet, blir galen snart!! Godnatt! 




Söndag & tacos



Be strong father, we are here for you




Ultrablond & utgång

 

Va stark älskade pappa!!

 

Kom nyss hem från pappa

Jag och systrarna var iväg och handlade åt pappa förut i eftermiddags. Efter det åkte vi hem till pappa och var där några timmar, vi pratade massor och plockade lite i hans lägenhet. Nu är jag hemma hos mamma igen, måste verkligen plugga till ett stort sminkprov i morgon. I morgon eftermiddag åker jag hem till pappa igen och umgås med honom. Ska försöka vara med honom så mycket som det bara går nu.
 
 

Be strong dad, love you

Som ni kanske märkt, har jag inte skrivit så mycket här. Det har hänt mycket på sistone och jag måste prioritera viktiga saker i mitt liv nu. Livet är väldigt orättvist ibland, framför allt när det händer saker som man inte kan göra så mycket åt utan att bara försöka fokusera en dag i taget och framåt. Har ju varit borta från skolan en hel del men jag ligger i fas ändå, jag vet vad jag har för rester osv men ibland går till och med andra saker framför skolan. Det är jobbigt med tanke på hur mycket jag älskar frisörlinjen och jag vill verkligen göra allt för att bli en bra frisör i framtiden. Som sagt, jag tar en dag i taget.
 
Saknar & älskar dig pappa, vi fixar detta tillsammans. Du är alltid i mina tankar!!
 
 

I love you dad

 

Influensa

Min blogg-app fungerar inte alls, någon annan som har samma problem? Jag brukar ju alltid blogga från mobilen men nu går det bara på datorn.
 
Jag var ju ute igår med favoriterna och vi hade det väldigt kul! Jag vaknade flera gånger i natt av att jag hade svårt att andas och jag har fått en jobbig hosta. Runt ett halv två gick jag hem till mamma, har varit här hela dagen och har bara legat framför tvn och degat. Jag mår verkligen inte bra, influensan vill inte försvinna och jag har varit sjuk en vecka nu. Jag måste till skolan i morgon men eftersom att jag inte mår så bra, så är jag inte peppad alls.

Vi kan klara detta tillsammans pappa!!

 

Ut ikväll igen

 
 

Yeeay

 

Kebab & utgång

 

Älskar dig pappa

hoppas du blir frisk, vi klarar detta tillsammans! Älskar dig så mycket pappa!
 

Dags att fylla på gymkortet

Det har hänt en hel del här på min blogg nu, har inte riktigt fått till bakrundsfärgen men det kommer lite längre fram. Har lagt till bilder på sidan som ni ser, jag ska lägga till ännu flera men gör det senare idag. Jag mår lite bättre idag men är så himla trött, skulle vilja sova någon timma till men vill hellre hitta på något. Det är som vanligt en grå och tråkig dag. Typiskt hösten! Jag ska hem en sväng senare, fixa lite och umgås med min kisse.
 
Jag kom på att jag ska fylla på mitt gymkort om jag blir frisk någongång. Är så peppad och jag måste ju gyma min rygg så att jag inte får flera låsningar!!

Gör om här på bloggen

Som ni kanske ser så är det väldigt rörigt på min blogg just nu. Jag håller på att göra om lite och har inte gjort det på ett tag så det är väldigt svårt. Har suttit över en timma nu med bara färgen och letat upp vart man sätter in bilderna på sidan av bloggen. Bilderna ser ut som skit men ska göra om dom bilderna, sätta in nya och flera.
 
För övrigt så har jag mått piss hela dagen, jag mår inte ett dugg bättre men måste till skolan i morgon för vi ska ha färgkurs. Jag är väldigt opeppad, vill bara ligga hemma, sova och bli frisk. Jag var hemma en stund förut, städade och har varit hos mamma sen ett. Jag sov några timmar mitt på dagen och ätit god mat.

Testade en ny frisyr idag




Städ & mys





Dags för skola




...




Do you love youre life now? Are you happy now?





Jag hatar när folk drar ner ens liv till botten

Det har varit en tuff dag, har fått lite gjort och har handlat lite nytt till lägenheten igen. Det mesta börjar bli klart, nu är det bara hallen kvar. I natt sover jag hos mamma och jag ska försöka gå till skolan i morgon. Nu ska vi kolla på film!




Smärtan slutar inte





Egentligen borde världen få veta vad dum du va


Va inte i skolan idag, jag vill egentligen inte gå i morgon heller.. Fan för detta


Hate you





You broked my heart in two




Dessa bilder säger mer än 1000 ord. Orkar inte mer. Orkar verkligen inte mera..

En kille som var glad att se mig idag







Home today




Godnatt




I'm stronger now


Jag vet att jag inte har lagt upp så roliga inlägg den senaste veckan men så är det och kommer nog vara så ett litet tag till. I morgon är det dags för skola igen och jag vill egentligen inteeee gå! Men måste eftersom att jag har missat en del när jag åkte till spanien!

Min fina bror är hemma denna helg och får träffa honom i morgon igen tror jag. Skönt att äntligen ha dig hemma! 

Tv hos mamma




Utgång nuuu





Simon är hemma & utgång ikväll




Bebis