10 frågor

Vad består den bästa frukosten av?
Den bästa frukosten för mig är när man dukar upp hela bordet med en massa gott. Frukter, fil, flingor, ägg, smootihe, fler sorters bröd, färskpressad juice, bär och massa annat gott.
 
Favorit plagget?
Jag vet inte riktigt, har inget speciellt men älskar min nya blåa kavaj!
 
Bästa hårprodukten du har?
Det måste nog vara Leave in hårinpackningen från Lanza!
 

Mitt rum:
 
Den perfekta myskvällen?
Är när man är med bästa kompisarna, pojkvän och kollar på film, bara sitta och prata, äta en massa gott och myskläder eller äta ute och bio.
 
Favorit maten?
Jag älskar i stort sett allt när det gäller mat men en saftig köttbit, tacos eller spagetti & köttfärsås är favoriterna!

Viktiga personer i ditt liv?
Tre av mina viktigaste personer i mitt liv är Lina, Ida och min fina pojkvän, skulle aldrig klara mig utan er!

Favorit doft?
Doftljus, "Brilliant Pure Black" (killparfym), min parfym "Escada Taj Sunset" & doften av en ny tidning.

Bästa serien?
Jersey Shore (som ni kanske förstått hehe), Vampire Diaries, Pretty Little Liars & SATC!
 
Bästa platsen/platserna du varit på?
Alla ställen utomlands jag varit på & Göteborgs skärgård hos min älskade farmor.
 
(bild ifrån när jag var i Spanien)
 

Hör av dig om du vill bli klippt/färgad

Hej alla! Hade praktik idag från klockan 10.00 till 18.00. Idag städade jag en del och kollade på när dom andra jobbar. Hur dom gör med kunden, pratar, deras tekniker osv. Fick även gå lite ärenden på stan. Måste fixa lite kunder så om det är någon som vill bli klippt/färgad, hör av dig till mig!! Det har varit ett väldigt tråkigt väder idag också, spöregn och sen vände det till snö och slask. Var helt vit om kläderna när jag var framme hemma.
 
Nu har jag och Kevin ätit pannkakor igen och packat i hop lite grejer, sover hemma hos honom i natt.
 
 
 
 
 
 
 

Little bit of my bedroom ♥


2 - Saknar Spanien ♥

Blev ett par timmar med prat med två bästa nu ikväll, pannkakor & en lång varm dusch. Har smörjt i världens bästa hårinpackning, plockat ögonbrynen & smörjt in mig med lotion. Nu ska jag & mina nyrakade ben ligga under täcket med världens underbaraste Kev. Godnatt!
 

Glamour

 
 
 
 

Färgat för första gången i skolan idag

 
I morse var jag helt död och det var nära att jag inte orkade gå till tåget som gick 07.22. Men efter att ha legat i sängen en timma längre än vad som var tanken från början gick jag upp! När jag åkte hem från skolan idag var jag glad över att jag orkade upp. Vi i klassen fick besök av L'ANZA idag, en liten föreläsning på tre timmar om deras färger och sen fick vi färga varandras hår för första gången i skolan!! Det var väldigt kul och det var flera som gjorde stora förändringar. Så jag färgade Julias hår och hon ska färga mitt hår nästa lektion. Har inte bestämt mig hur jag ska färga men jag vill absolut inte bli mörkhårig! Så får bli ljusare med antingen olika slingor eller nyansering, får se!
 
 
 
 
 
 

Mysigt till vintern


Svar på fråga!

 Fråga:
 
 
Svar: Alla serier som jag kollar på, kollar jag på denna sida: www.watchseries.eu . Det är en aning krångligt att få fram rutan man ska kolla sitt avsnitt på så ska försöka förklara lite kortfattat hur man ska göra. På denna sida trycker du på fliken "Series", sen trycker du på första bokstaven i namnet på serien du vill kolla på. Sen trycker du på serien när du hittar den och vissa serier finns det oftast flera säsonger osv. Tryck på ditt avsnitt och på den nya sidan trycker du på "Links - View all .. links" , sen trycker du på någon av dom länkarna som kommer upp under, alltså på någon av "Watch this link!" . Sen trycker du på den blåa rutan "klick here to play".
 
Ibland är kvalitén väldigt dålig, seg eller att just den länken du tryckte på inte fungerar, då får du backa och testa en annan länk. Alltså på den sidan där "Links - View all .. links" är på. Hoppas du/ni är nöjda med svaret, annars är det bara att skriva igen!!
 
(Om ni vill läsa inlägget igen, ligger inlägget i kategorin "Svar på frågor")
 
 
 

Silverschampo från serien "Maria Nila"

Mådde inte så bra i morse och ställde fram väckarklockan flera gånger för att jag var så trött. Blev stressigt att fixa sig och han precis i tid till praktiken. Idag på praktiken har det varit lugnt, har kollat på olika färgningar, städat och gått ärenden. Förra gången hade jag ju lina som kund men idag hade jag ingen. Har fixat lappar om elevklippning, så ni som behöver klippa er kan ju komma till mig på tisdagar om ni vill!

Slutade sent idag och gick hem till älskling som väntade på mig. Jag köpte även ett silverschampo på praktiken till ett bra pris! har testat den produkten på kunder och den fungerar väldigt bra så ska ge den ett försök på mig!

På bilden under är det två flaskor men märket "maria nila" har ändrat på deras flaskor så den långa är hur dom ser ut nu och den lilla är hur dom såg ut innan. Det är samma innehåll i båda och dom har ökat innehållet med 50ml mera, det ska bli intressant och se hur produkten blir i mitt hår!


Stop saying "tomorrow"