Leaves

 
 
 
 
 

Lite nytt

 
Nödvändigheter inhandlat, tack mamma!

Mina nya älsklingar

(Dålig bildkvalité)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chicago babe


Acne


Fashion


Vill ha egen lägenhet

Har haft en hel del kvälls tankar och har fastnat på tanken med att flytta hemifrån. Herregud vad jag längtar till jag ska det. Tänk att få sin första lägenhet och inreda, handla möbler, ha oerhört mycket plats för sina egna grejer och kläder, fylla sitt kylskåp och skafferi med allt man själv vill ha, klara sig själv och göra vad man själv vill. Tanken är obeskrivlig. Såklart finns det alltid lite negativa saker som t ex räkningar, betala allt själv och räkna ihop ekonomin förstås. Men även om man inte har råd just nu så kan man alltid drömma sig bort lite. Inredningen i min lägenhet skulle gå i vitt, beige och några färgklickar här och där. Stilrent, snyggt och enkelt, det är typiskt jag smak. Mycket yta, vita väggar, stor mjuk beige soffa med mycket kuddar, stor säng med världens finaste sängstomme och mycket kuddar, stort kök, fräscha detaljer, stora fönster, stor tv osv. Har till och med funderat på hur jag vill att mina tallrikar ska se ut haha! Allt i minsta detalj. MEN jag vill inte ha husdjur när jag flyttar hemifrån, det får bli senare i livet haha.. Är så trött på katter nu när jag har haft det hela min uppväxt och hund skulle jag inte ha tid med just då.
 
 
 
 

New

 
 
"Pälsvästen" ser mycket bättre ut på än på bild, men ni ser nog och den röda flaskan är den hårinpackningen jag har pratat om så mycket.
 

Höst

 

Kebab & Xfactor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det gick bra hos optikern, men mina nya linser kommer kosta en aning mera. Varför kan man inte se helt perfekt och slippa linser/glasögon. Tänk vad pengar man skulle spara då och slippa ha det bökigt med ett par bågar som är i vägen. Eller sitta och pilla i ett par linser. Aja, nu har jag och Kevin kommit tillbaka ifrån Venezia. Åt en kebabtallrik. Nu ska vi krypa ner i sängen och kolla på Xfactor.