Svar på fråga!

Caroline:
Vad hette hotellet ni bodde på? :)

Svar: Hotellet vi bodde på heter "Park Grand Hotell", det var ett jätte mysigt hotell i ett mysigt område! :) Bilderna nedan var vårat hotellrum och hotellet utifrån


Hemma från London!

Är trött i hela kroppen efter att ha gått en massa i tre dagar, men det har varit hur kul som helst i London! Aldrig varit med om liknande och det var så fint och mysigt! Det regnade lite då och då, det var hur mycket folk som helst överallt hela tiden och affärer överallt!! Jag har shoppat massor, mest inne på Primark!! Vill dit igen!! Har handlar två skit snygga jackor, tröjor, nitshorts, väska, sminkväska, två par byxor, mobilskal, underkläder med mera. Vi åt på Subway två gånger, PizzaHut, på kinaresturang, någon med hamburgare och mera åt mc hållet, har ätit på Mc och Starbucks!! (Tur att det blir hårdträning nu när jag är hemma haha!)

Vi har åkt runt massor, buss, tunnelbana och tåg. Vi sov på ett mysigt hotell och jag är så himla nöjd! Måste åka till London flera gånger! (Mera bilder kommer)


Inhandlat Victoria Secret!


13 saker jag älskar


- Jag älskar att sova
- Jag älskar min fina pojkvän!
- Jag älskar att klippa!
- Jag älskar kläder & mode
- Jag älskar att resa utomlands!
- Jag älskar mina två bästa vänner
- Jag älskar mat
- Jag älskar att sjunga
- Jag älskar inredning
- Jag älskar att spela på mobilen haha!
- Jag älskar att duscha!!
- Jag älskar pretty little liars
- Jag älskar chips!


Gymat med Kevin

Var hemma i stan klockan tre och var med älskling på stan ett tag och kollade runt. Efter det fyllde jag på mitt gymkort och han köpte ett, ska verkligen köra på nu med både kost och träning. Men det får bli efter London, måste ju kunna unna mig lite där! Vi gymade i en och en halv timma och nu är jag på väg hem.

Är väldigt hungrig så det blir att äta när jag är hemma och sen ska jag lägga mig tidigt, ska upp hur tidigt som helst i morgon!


SalongPlus

Vi öppnade SalongPlus idag! Städade hela salongen på förmiddagen och sen dök det upp kunder mellan 13-15! Jag klippte Mathilda och hon blev så nöjd så! Vi är ju plusgymnasiets första frisör tvåer så öppnade kassan osv också! Jag Fick en främmande bokning nästa vecka, en herr kund. Ska bli kul!


15 sanningar om mig


- Vill jobba inom frisöryrket när jag tar studenten, läser ju till det nu!
- Jag HATAR när folk smaskar/låter när dom äter. Så äckligt!
- Har alltid varit ordningsam och mår bäst när har ordning och reda
- Jag hatar när folk glor
- Jag har haft navelpiercing i 3 år!
- Jag har dåligt självförtroende
- Jag hatar att vara osams med folk, måste lösa det på en gång om det uppstår bråk/tjaffs
- Har haft linser i snart ett år
- Har planer att flytta till Norrköping om 1-2 år
- Jag stör mig på folk som ska låta hela tiden, gapa, skrika, sjunga och små ljud som när grus har fastat under skon, frigolit ljud, kartong ljud eller gnislande tänder.
- Jag älskar mat!
- Jag tränade fridrott, handboll och dans för ett par år sedan. Nu tränar jag ingenting förutom gymet!!
- Är självständig och vill göra saker själv
- Jag älskar att duscha!
- Jag är noga med mitt hår. Noga vem som får färga, klippa och jag använder massa produkter!


Svar på fråga

Kan du tipsa om bra hårprodukter för slitet o torrt hår? :) schampo, balsam, inpackning osv? helst för alla hårtyper.

Svar: Jag älskar när ni frågar mig om hår, produkter och andra tips. Det är något som jag tycker om att hålla på med så fråga mera!

Jag själv har slitet hår och försöker använda/använder bra produkter som fungerar på mig som jag kan tips om och det är Maria Nila Kolorit repair schampoo och balsam för alla hårtyper dom produkterna gör håret mjukt, glansigt och gör att man inte får statiskt hår. Skit bra nu när vissa får statiskt hår på vintern! Sen vet jag en leave in hårinpackning från Lanza, lanza healing colorcare trauma. Du tvättar håret som vanligt fast utan balsam och smörjer in leave in hårinpackningen och låter det vara kvar i håret. Den jag köpte är för alla hårtyper och den hjälper att reparera slitet hår. Skit bra den med! Alla lanza produkter är för färgat och det är en slags värmeskydd i också! Sen är det en till produkt från Lanza, lanza healing strength silk serum som är silkesdroppar, värmeskydd och gör håret mjukt och glansigt. Hoppas du är nöjd med svaren! :)


Nytt i garderoben