Sjuk


Har legat sjuk i två dagar nu, har feber, ont i halsen och har väldigt ont i huvudet. I morgon måste jag dock jobba, hade varit skönt att vara hemma och bli frisk till helgen. Anton är också sjuk, han som har smittat mig. Idag tänkte vi försöka få lite gjort här hemma. 

Mycket som ska göras idag

Har varit på sjukhuset en timma, åkte hem nu och äter lite frukost framför tvn innan alla andra ärenden ska göras idag. Har en låg lista som ska göras idag när jag är ledig. Som tur är, är det skönt efter när allt är klart!





Renoveringen är klar

Jag jobbar i stort sett hela tiden, har knappt tid med något annat än jobba och att träna. Jobbar från 10-18 nästan varje dag, har även jobbat nästan varje lördag nu också. Denna helg som kommer är jag äntligen ledig, det känns riktigt skönt! Man ska inte jobba för mycket, man måste hinna vara lite ledig också.
 
Idag jobbade jag mellan klockan 10-17.30, eftersom att det är måndag är det alltid segt att gå upp tidigt. Efter jobbet cyklade jag hem och började göra i ordning lägenheten. Renoveringen är äntligen klar, har väntat nästan tre veckor. Så har bara gått runt själv hemma, städat, plockat, rensat och möblerat. Nu har jag duschat och kollar på nya säsongen av Paradise Hotel. När avsnittet är slut måste jag sova, det väntas ännu en lång dag med jobb i morgon.

Det ända jag gör är att jobba nu för tiden




Ledig igår men jobbar fredag & lördag också




Jobbar för fullt




Första kaffet i nya sovrummet