Nya kompisar i köket





Nya fina jobbtröjor





Inspiration inför flytten i sommar







Be your own hero





Stackars lilla kille


Min lilla älskling måste ha sockor på sig för att inte klia på sitt stora sår i nacken. Kunde inte ha tratt på honom för då skulle det ha suttit precis på såret! Måste smörja honom två gånger om dagen i tio dagar. Stackars lilla älskling!

En lång dag i skolan


Kom hem fem efter en lång dag i skolan! Mamma kom till min skola runt ett tiden, jag testade min festfrisyr på henne inför delprovet! Jag klippte och fräschade upp hennes hår också.

Jag är helt slut, huvudvärken kommer så fort jag anstränger mig. Nu har jag vilat en stund, städat lite och ska snart börja göra lite mat med hjärtat. 

Godnatt





Lyxar till det denna måndag





Söndag

Jag har haft en riktigt fin helg med mitt hjärta. Ingen av oss kände för att festa så i fredags var vi här hemma hos mig, Lina kom förbi en sväng och sen blev det mys. Igår vaknade jag klockan tolv, tidigaste på länge men håller på att vänja mig vid att gå upp tidigt nu och det går bra. På dagen städade vi lägenheten lite och vid 16-17 tiden åkte hem till honom. Vi förberedde inför alla gäster som sedan kom runt klockan 18-19. Jag vet inte riktigt hur många vi blev men runt 16 stycken. Vi åt god mat, efterrätt, drack gott och jag fick träffa många trevliga människor! Allt tog slut runt tolv, gästerna åkte hem och sedan la vi oss.
 
Idag ställde jag klockan på elva, vaknade och låg och höll på med mobilen någon timma innan Anton vaknade. Det känns skönt att ha vaknat tidigt (för att vara mig) och det ska bli skönt att vänja in sig i sina normala sov vanor igen!! Runt ett gick vi upp, åt frukost, slappade några timmar och åkte sedan hem hit till mig. Nu ikväll har vi ätit lite, jag har duschat, diskat, förberett inför den nya veckan och kollat upp hur jag ska göra med mitt förbannade körkort. Jag har även fixat med viktiga papper och i morgon MÅSTE jag ringa djurkliniken åt min lilla kisse.
 
 

Vila i frid nu låtsasfarfar ~ vi tänker på dig här nere





Före & efter bild på en ombré jag gjorde idag




En dag i taget

Idag åkte jag till skolan, tog elva tåget med tjejerna. Jag tog igenom mig dagen men jag trodde inte det skulle kännas så annorlunda som det gjorde. Det kändes som vanligt att komma till min fina klass och de tog emot mig varmt! Men efter allt från förra helgen, så ser jag världen på ett helt annat sätt, jag vet inte om det är bra eller dåligt än. Läskigt är det iallafall.

Detta har satt sig väldigt djupt på mig och jag försöker ta en dag i taget. Jag vet att jag kommer få stå ut med 10000 frågor lång tid framöver men jag gör verkligen och ska verkligen göra allt för att klara av och vinna detta. Jag har fortfarande fruktansvärt ont i huvudet och jag märker det när jag försöker koncentrera mig och när jag blir överansträngd. Är även så trött på att inte kunna röra, nudda eller klia på näsan alls, det gör så fruktansvärt ont..Det är så sjukt jobbigt och det kommer nog ta ett tag att kunna släppa det mesta och komma på fötter igen. Är helt slut efter att bara ha varit i skolan på en lektion.

I morgon är det dags för praktik igen, jag har en avfärgning direkt på morgonen. Får se hur allt kommer gå i morgon med all huvudvärk osv. Jag måste även ringa djurkliniken för min fina lilla kisse Musse..




När tystnaden säger mer än ord




Det försvinner inte


Huvudvärken är kvar, smärtan i näsan är kvar som allt annat. Även händelsen går  om och om igen i tankarna. Fan asså.


Pizza när man mår dåligt




Nystädat lägenhet





Ont överallt

Jag mår så himla dåligt efter vad som hände i lördags natt. Jag känner fortfarande av hjärnskakningen, allt snurrar och mår väldigt illa. Kan inte tugga maten, näsan är fucked up och blir ledsen så fort jag tänker på händelsen.. Förstår inte varför det finns så dåliga människor här i världen... Dom som gör illa andra kan inte må så jävla bra själva asså..

Jag och Anton sover hemma hos mig i natt, skönt att ha någon som hjälper mig nu.




Mörbultad


Mår inte bra alls idag, vill bara ligga under täcket och gömma mig. Är så trött på puckade idioter som bara förstör för folk och folk som har det snett i huvudet. Har ont överallt, har bulor, är svullen, min näsa gör skit ont och har en ful puckel på den. Fick även en kraftig hjärnskakning. Låg på akuten i flera timmar i morse. Och åter igen, stort tack till alla som hjälpt!!! Hoppas denna tjej åker dit så det skriker om det. Idiot.

Tack alla

Är äntligen hemma nu. Tack till er som hjälpt mig och stöttat mig. Trodde inte att kvällen kunde sluta såhär sjukt. Tack du din fula ***** som gjorde min näsa till ett missfoster. Godnatt




Grattis hjärtat på 20års dagen





Äntligen fredag

Nu är det äntligen fredag, tycker att denna vecka har gått väldigt fort! Har varit här på praktiken sedan 10.00 och slutar om en liten stund. Har även gjort lite ärenden på stan under rasten. Jag tog ut pengar åt pappa och köpte födelsedags present till Anton. Finis fyller 20 bast i morgon!!!!

Köpte mig en god chailatte på SkönaGertruds förut också!




Nu är jag igång igen ~ Praktik




Nudlar & körteori




Om mina senaste dagar

Det har varit en tuff vecka. Jag har haft fyra dagar utan stress, en massa måsten, en massa ärenden med mer. Jag har kopplat av, sovit, BARA ätit bra mat, gjort nytta, myst och bara stängt av allt annat. Efter att ha gått ifrån världen och allt stress några dagar, känner jag mig piggare, gladare, mer energi, min kropp är lugnare och jag känner mig samlad. Jag tror att alla skulle behöva stänga av allt några dagar, bara koppla av, sova ut och bara vila upp sig. För mig har dessa dagar gjort mycket inombords och det känns som att jag har rensat bort mycket stress och spänningar.

Som ni sett här på bloggen har jag mest lagt upp vad jag har ätit. Jag försöker även rensa kroppen på allt onyttigt och farligt man stoppar i sig annars. Jag känner mig piggare av att äta nyttigt. Jag har nästan bara ätit bär, grönsaker och frukt. Min mage har inte mått såhär bra på jätte länge! Jag har bara ätit nyttigt sen i söndags och ska fortsätta äta såhär ett bra tag till. Jag har också börjat ta vitaminer som kroppen behöver.





Middagen ~ Lax




~Frukosten~





Sover med världens finaste i natt




Mumms




Inredning i min lägenhet





Ägg & smoothie till frukost förut idag




You must be okey, dad.


Vet varken in eller ut, upp eller ner. Vad händer med allt? Världen är så orättvis. Känner mig så maktlös, förstörd, ledsen, arg. Finns inget att göra åt saken, ska det behöva vara så? Snälla världens finaste pappa, bli frisk. Vill inte se dig såhär.

It never stop




Känner mig inte som en människa längre





Mys, mat & bubbelbad






En resa för livet & kvällsmål




Bananpannkakor ~ fula men goda




~Frukost~


Fibergröt med hallon & vitaminer


Kvarg & teori




~Healthy~




Dags för maaaaat




Mellanmål ~ sötsugen




Breakfast





Sick ~




It's time





Det är dags att äta nyttigt igen




Älskar den här galningen något enormt mycket ♡








Lyxmat när man är sjuk




Nu är jag igång med mina projekt igen hehehehe


Nytt




Behöver sova

Jag kan inte riktigt placera vad jag är för sjuk, har mått konstigt i flera dagar. konstant illamående, magont, feber och huvudvärk. Jag var hemma från skolan igår och praktiken idag. Egentligen så hade jag behövt stanna i sängen hela dagen idag och typ bara sovit. Men så rastlös och plockare jag är, går jag ändå runt och städar, plockar, diskar och gjorde några ärenden på stan åt pappa idag. Jag ångrar allt nu, skönt att ha städat och att det finns lite rena kläder och att disken är fixad. Men nu kom smällen för allt det, mår verkligen inte bra, migrän. Min kropp vill att jag bara ska sova men jag klarar inte av att bara sova en fredag liksom.
 
Nu inväntar jag mitt fina hjärta och sen blir det mys resten av kvällen. Skönt med sällskap efter att ha varit alldeles själv ett helt dygn. Måste verkligen vila upp mig. Återkommer.

Mysfredag






Vitaminer när man är sjuk





Kan inte sova





Sover Själv i natt ~ finns ingen så fin som du






Känn ingen sorg - skit film

Medans min älskling har varit och tränat, har jag handlat åt pappa, lagat mat, tvättat och kollat på filmen "känn ingen sorg". Det var absolut den sämsta filmen jag sett i hela mitt liv. Så har spenderat mina senaste 100 minuter till en skit film, nu ska jag försöka sova. I morgon börjar praktiken igen! Godnatt alla.




Jobbar på att bli frisk



Pretty little liars - perfekt när man är sjuk





Nyss storhandlat

Har varit iväg och storhandlat, skönt att kylen är fylld och att det är gjort! Jag har varit jätte dålig nu i tre dagar och vet ärligt talat inte vad det är för fel. Jag har försökt att äta lite nu, vilat och nu ska jag och hjärtat iväg en stund. I morgon börjar skolan igen, skönt att börja på våran sköna torsdag! Sen är det fredag! Skönt! 




Skönt med lov





Finns nog inget bättre än detta






Storstädat köket




_________




Idag mås det




Äntligen har jag min nya guldiga bebis




Mot norrköping med babe




Mot norrköping med babe




Årsresumé

 
-TopModel Event
-PlusAwards
-Spanien, Alicante
-Firat mammas 50års dag
-Festat
-Spanien, Fuerteventura
-Träffat alla mina fina vänner
-Firat Linas 18års dag med fest
-Firat jul med min fina familj
-Uppesittakväll med mina vänner
-Ätit för mycket tjockis mat
-Fått en underbart fin kisse
-Fyllt 18 bast
-Träffade finaste Anton
-Fått en egen lägenhet
-Lärt mig vuxenlivet till 100%
-Gått igenom fruktansvärt jobbiga saker
-Förlorat flera personer som man trodde på
-Fick en tarmsjukdom, IBS
-Åkt till Stockholm flera gånger
-Lärt mig fiska & mycket mer.
 
Tack alla som har funnits vid min sida år 2013, ni är guldvärda! Oavsett om jag har gått igenom otroligt tuffa saker förra året, har jag ändå klarat mig igenom allt. Jag har lärt mig att tro på mig själv, vara stark och att man inte kan lita på vem som helst. Jag har även fått sett flera sidor av många personer som man trodde på och de som lämnat. Jag har valt att gå vidare nu och jag är så mycket starkare nu, även om jag aldrig trodde att jag skulle klara mig igenom allt året ut. Tack för att ni tror på mig, ni vet vilka ni är. Älskar er!
 

Myst med dessa hela dagen♡




Destroy what destroys you





Mina nya vinröda älsklingar





Nya koppar




Igår



Igår var jag först hemma hos Lina, vi drack lite, åt fläskfilé och potatisgratäng. Senare åkte vi hem till min syster Linnéa, drack mera, lyssnade på musik. Runt halv elva kom Anton och hans kompis. Runt tolv drog vi ner på stan in i folkmassan och när alla raketer var slut där, drog vi till Harrys. Vi var där tills det stängde, köpte sedan pizza och drog hem och sov.

Både Lina och Anton sov här hos mig i natt, idag är alla trötta som jag tror att hela katrineholm är idag. Vi gick upp runt tre, nu har jag ätit, städat, diskat och tvättat. Nu ska vi dega resten av kvällen.

01-01-2014