Det jag fick med mig hem ☆


Senaste nytt


Plus Awards

Sara ställde upp som modell till mig och Sabina. Jag och Sabina gjorde frisyren och stylistläraren gjorde sminkningen. Vi blev hur nöjda som helst med slutresultatet!!!! Vi hade "Twiggy" stil på sminkningen. Har haft en otroligt rolig dag idag!!


Nytt skal


Vårkonsert

Idag har vi målat listerna igen, gjort super god mat och varit på Fannys Vårkonsert. Alltid lika kul att komma och titta på er. Jag blev helt slut i kroppen bara av att göra det, en aning jobbigt. Så ligger helt utslagen i sängen nu med mitt hjärta. Smakade lite utav hans godis och fick hur ont i magen som helst av det. Godnatt!


Svar på fråga!

Hej! Vad använder du för värmeskydd till håret? Tycker du att det är bra? Om inte, vilka tycker du är det?

Svar: Jag tycker att det är bra och viktigt att använda värmeakydd om man plattar, fönar eller lockar håret ofta. Vi har Lanza healing strength och det är ett silk serum som är skit bra! Det är värmeskydd i, serum och den kan du ha i håret både när det är blött och torrt. Den sugs in i håret fort och håller länge :) Den kostar runt 200kr!


Svar på fråga!

Eftersom att du går frisörlinje, så skulle det vara kul att läsa om hår tips m.m på din blogg några få gånger i månaden! :)

Svar: absolut att jag kan det! Jag gjorde det väldigt ofta förut och har en kategori här på bloggen som heter "hårtips". Kika in där och se om ni hittar något intressant. Ska verkligen försöka skriva till mera i den kategorin! ;)