Ska snart ta tag i bloggen igen men först är det dags för flytt




Från släktfirandet förra helgen





Resultatet av målningen på våran byrå




Middag på Joan's med älskling




Sovmorgon & kaffe innan jobbet




VM-Final & lågkaloriglass




Flyttar om 19 dagar

Jag flyttar om exakt 19 dagar, känns sjukt skönt att få komma bort från mitt område, få en större lägenhet och flytta ihop med min fina Anton. Jag längtar så jag spricker men det är så mycket att göra. Flyttstäda, rensa, packa, sälja grejer, ge bort grejer med mera. Mitt i allt jobbar jag, jag kommer jobba precis hela tiden och är bara ledig den dagen vi tar all packning och flyttar. Skönt att jag kommer få vara ledig den dagen iallafall. 

Idag har vi rensat, kastat säckar med bara skräp, dammsugit, diskat, moppat och har även snyggat till min mörka matta som nu är ihoprullad och fin. Har bara packat tre små kartonger än men nu i veckan kommer ett stort lass med kartonger och då sätter vi igång lite i taget. Kommer inte ha så mycket tid över nu efter jobbet så man för försöka göra så mycket man kan när man väl är ledig.




Världens bästa jobb







Fullt upp på jobbet idag också




Dags att åka hem från jobbet - kl 12.11




Dags för jobb 10-18




En hel dag i Linköping

Åkte ju till Linköping igår med Anton. Vi var på Ikea och handlade hur mycket som helst till flytten, inte långt kvar tills vi blir sambos nu! Vi var på Ikea i flera timmar, åt och handlade i lugn och ro. Efter det åkte vi iväg och köpte en till takkrona, åt mer och efter det var vi bjudna på mat hemma hos hans bror och hans tjej. Det var jätte mysigt! Vi drack vin, spelade spel, åt mat, kollade på fotboll och pratade massor. Vi var inte hemma förens vid två. Båda var helt slut efter den långa dagen och somnade så fort vi la oss i sängen. 






Sushi & vin




IKEA




Död efter dagens långa jobbpass




Bilder från min brors födelsedag













The big bang theory




Min älskade lilla Musse kastrerades idag




You need to eat your makeup to be pretty, bitch




Let it go