Lunch





Det var kul igår!!




Ännu mera mat




Middagen igår ~ lax




Satte i löshår på en tjej i skolan idag





Studentbal 2014







Bästa killen




Ännu mera mat




Ny produkt att testa ♡




Kom igen nu!!!!




Min solkompis förut idag





Maaaaat




Min balklänning är klar


Det har varit en lång dag även om vi inte gjorde så mycket i skolan. Har bara en grej kvar att göra i skolan och det är ett sminkprov. Sen är allt klart!!!! Det är så himla skönt, jag är fruntansvärt skoltrött och har verkligen kämpat med de sista uppgifterna för att bli klar så fort som möjligt.

Efter skolan åkte jag och lämna grejer på salongen som jag lånade till delprovet. Efter det drog jag hem till Anton för att äta och testa min balklänning som är helt klar!!! Den satt som en smäck! Jag längtar till balen som är på lördag. Senare drog jag hem till Lina, vi åkte och handla och sen har vi degat och pluggat hemma hos mig. Vi gjorde även lite mat. Pasta med saffransås, lök och paprika, det blev så gott! Nu är jag helt död och skulle bara vilja ta en lång dusch och sedan sova men måste plugga till det sista provet som är i morgon. Är helt slut!

Så sant




Bäata låten såhär på morgonen




Ännu mera mat




Min frukost




Studentskorna är beställda!!!!!!

 

Inte långt kvar nuuuu!!!




GLAD TJEJ SOM KLARADE DELPROVET IGÅR!!!





Såklart att Musse ska få se sin Europaleage final




Ännu mer te & plugg




Är helt slut

Runt halv sju åkte jag och hämta grejer till delprovet på ena salongen, har lite mer grejer jag behöver som jag ska hämta på salongen nere på stan i morgon. När jag kom hem strax efter sju satte jag mig direkt och plugga. Jag har pluggat massor nu sedan dess men har även tagit lite korta pauser. Då har jag städat, kollat packning till delprovet, städat i min garderob och fixat lite att äta på. Nu är jag egentligen helt slut men måste kolla igenom vissa saker iallafall.

Det är så himla mycket jag måste hinna med i morgon, massor med plugg, packning och små fix. Det kommer bli en sen och nervös natt, får se om man kommer kunna sova av all nervositet... Jag börjar vid tolv i morgon och det ska bli så skönt att få sova några extra timmar efter två stressiga och långa dygn. Det kommer att vara värt det i efterhand när man vet att man har gjort sitt bästa till hundra procent. Nu ska jag fortsätta att läsa! Godnatt alla andra! 




Dricka smoothie & plugga





Dags för smoothie




Mängder med te & högar med plugg

Jag satt en timme och har fått in massor i min skalle. Jag tog en timmas paus, har plockat in disk, städat åt Musse, myst med min sjuke Anton med mer. Ska bli skönt att lägga sig nyduschad och nöjd efter denna långa dag.

Nu är jag inne på min tredje kopp te och ska lära mig ännu ett A4 med bara glosor inför delprovet. Det kommer bli sent i natt igen men det är det värt. Heja mig.




Det kommer bli en lång natt





Middag ~ torsk




Delprov nästa vecka

Har nog aldrig haft en jobbigare söndags-ångest som den jag har idag. Mår riktigt dåligt över den kommande veckan och allt som kommer att hända. Har delprovet på torsdag, är fruktansvärt rädd och nervös. Jag har ingen aning hur det kommer att gå och det skrämmer mig. Jag måste plugga dag som natt inför teoriprovet för att kunna känna mig säker. Jag önskar att jag hade tagit mig i kragen för flera månader sedan med teoribiten. Men det är lätt att vara efterklok nu.. Jag är så himla skoltrött och vill bara ta studenten så att skolan kan ta slut. Jag har tusen tankar i huvudet, allt är rörigt och vet inte riktigt vart jag ska börja. Jag var på praktiken igår och tränade sista gången på frisyren jag ska göra på mamma.

Jag hoppas med hela mitt hjärta att allt kommer att gå bra..




Med bästa tjejerna




Dags att sova




Dom klappar dig på ryggen för att se vart kniven passar bäst




Bästa dagen på länge

Jag har hunnit med mycket idag och har två goda nyheter men tänker inte avslöja dem riktigt än!!! Denna dag har varit den bästa på väldigt länge och det känns som att allt som man har kämpat för så himla länge äntligen har visat resultat!! Jag är så himla glad!

Nu har vi precis ätit lite mat och är helt slut! Nu ska vi fira dagens händelser mer en massa gott och mys! 



Ledig ~ frukost framför tvn




Kaffe & plugga mängder av frisörteori

Jag vaknade vid sex i morse och hade svårt att somna om igen. Jag vet inte hur länge jag låg och vred mig men somnade till slut. Efter det sov jag som en sock och vaknade vid ett!!!!!! Fick en chock när det var så mörkt i rummet när jag vaknade till och klockan var vid ett. Det är det som är farligt dessa dagar när man inte ställer klockan och det är grått väder ute. Man lurar sig av mörket! 

Det var skönt att äntligen fått sova ut men ångrar lite att jag inte ställde klockan iallafall. Nu har jag ätit en stor frukost, plockat lite och nu sitter jag med ett ton saker att göra inför delprovet. Ska plugga teori idag och dricka mängder av kaffe för att kunna koncentrera mig! Föresten så mår jag mycket bättre idag men måste ta det lugnt några dagar framåt så jag inte blir sämre igen.




Är fortfarande sjuk

Det var en redig influensa jag åkte på. Den vill absolut inte försvinna, har mått lika dåligt nu i fem dagar. Det är riktigt jobbigt nu när det är en hel del som händer i skolan och jag som äntligen hade fått igång träningen. Som ni sett så har det blivit riktigt dålig mat på sistone, gott har det varit men det var inte värt det känner jag nu... Idag har jag ätit bra mat och ska försöka med även om man vill trösta sig med skit mat. I två dagar har jag fått hjälp och sällskap hemma hos Anton och hans föräldrar. Det är inte kul att få ligga hemma helt själv och göra allt själv när man är sjuk. Även om jag har/är sjuk så har vi fått mycket gjort när det kommer till lägenhetssökandet, det är typ det ända jag har fått gjort. Det är mycket på gång och många visningar på lägenheter men mer säger jag inte. VI väntar på lite saker så ni får reda på det när allt är bestämt till 100%.
 
Annars idag vaknade jag runt tio tiden, försökte att få i mig lite frukost och sedan låg jag kvar i sängen till cirka 16 tiden. Jag kunde absolut inte göra något innan 16, min kropp sa ifrån rejält när jag reste mig upp och försökte gå. Runt 19 tiden åkte Anton med mig hem så jag kunde få duscha, umgås med min lilla hårboll och småplockade lite. Bara efter det lilla jag gjorde, så känns det som att jag har en stor degklump i huvudet. Har ont i ögonen, huvudet, magen, halsen, öronen och har fortfarande feber. Att gå till skolan kommer inte ens på tanken, jag skulle aldrig klara av en timma ens. Jag skulle ändå fått åka hem igen efter 20 min, så lite orkar min kropp.
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla lite serier. Ska se om det går att somna lite tidigare denna kväll! Godnatt

Är helt slut, dags att krypa ner & sova




Det är okej när man har influensa




Är helt slut, vill bli frisk nu



Jag somnade riktigt sent igår men jag sov som en stock resten av natten. Jag vaknade för cirka en halvtimma sedan och vill egentligen somna om igen. Jag nyser hela tiden, näsan rinner hela tiden och halsen gör fruktansvärt ont. Har laddat upp med te, alvedon, näspray och massa. Nu ska jag dricka mängder av te, kolla serier och vila.

Dags för de sista värktabletterna för idag & Grey's




Jag älskar min bitchiga & dryga katt






You don't hurt people that you love






Genomförkyld

Igår morse vaknade jag med hög feber, huvudvärk och ont i halsen. Den senaste veckan har jag slarvat med mina vitaminer jag har två gånger om dagen, t ex aloeveran med fler. Alla mina vitaminer håller bort sjukdomar osv men nu drog jag åt mig allt när jag hade glömt att ta det i några dagar.
 
Idag vaknade vi runt tio tiden, har inte kunnat sova så bra i natt. Jag vaknade flera gånger av att jag låg helt genomsvettig. Runt lunch tiden åt vi frukost och sedan försökte jag städa lite. Jag orkade iallafall med att städa åt Musse och dammsuga. Anton var snäll och tog disken med mera. Det är skönt med hjälp när man inte orkar så mycket. Resten av dagen har vi bara tagit det lugnt, vi åkte hem hit till Anton så jag kunde tvätta. Nu har jag vilat, kollat på några avsnitt jag missat av Vampire Diaries, ätit lite för mycket gott och myst med mitt hjärta. Nu ska jag försöka bli klar med tvätten, kolla på lördags-tv och knarpa Ipren..

True




Chips & dipp när man är sjuk




Kul att vara utelåst




Orkaar inteeeee




Sitter sjuk på praktiken & försöker få ihop allt till delprovet




Bakismyser