Tillskott till hud, hår & naglar

Gick ut en stund till förut, har fikat, smaskat godis och ätit mat. Nu har vi mättat maten lite och jag ligger i sängen, det är dags för lite plugg. Sen blir det att kolla på ett (nytt?) avsnitt av johan falk. Föresten så känns det som att jag vänt tillbaka dygnet nu, jag blir trött tidigt på kvällen nu och sover hur djupt som helst på natten. Känner mig väldigt utvilad på morgonen.

Jag köpte dom dära tillskott tabletterba för hud, hår och naglar för två veckor sedan snart. Det tar ju ett par veckor innan det kommer igång i kroppen men det känns redan som att jag har fått tjockare och starkare naglar. Äntligen!! Har hur mjuka som helst annars, som bara går av och flisar sönder. Det stod även att man kunde få mera/lite finnar av tabletterna och det har jag märkt! Men man skulle fortsätta att äta dom iallafall för kroppen för ut smuts och skit i huden. Hösten brukar vara värst för mig när det gäller huden annars också, får mera finnar då.


Stickat

 
 
 
 
 

Give me this

 
 
 
 

Never give up

 
 
 
 

Besök av Lanza igår

Hade projekt dag i skolan igår och för oss två klasser i frisör kom en tjej ifrån företaget Lanza. Först visade hon upp och berättade om varje produkt som dom säljer. Vi använder deras produkter i skolan så det var kul att hon kom och berättade om vad dom olika produkterna gör och tanken bakom dom. Jag tyckte att det var väldigt intressant och kul. Inte varje dag man har besök av dom. Jag har bara testat deras schampoo, balsam och hårinpackning men jag tycker om deras produkter! På eftermiddagen testade vi Lanza's hår produkter på varandra med ettorna.

Jag fastande för två produkter, ena produkten är en hårinpackning som man inte sköljer ur, "Trauma Treatment". Som stärker upp hår som är sönder slitna av blondering osv. Och den andra produkten som jag vill köpa är Silk Serum, som sägs vara väldigt bra!
 
 

Green

 
Foto/redigering: Jag
 

Flowers

 

Foto/redigering: Jag
 

Grekland 2012


 
 
 
 

Ny väska

Var tvungen att ta åtta tåget idag och i morgon måste jag ta tjugo över sju tåget igen. Är så himla trött om dagarna och kommer vara helt död när jag kommer hem ifrån skolan i morgon. Slutade tidigare idag då jag inte mådde bra, jag har haft konstant huvudvärk i två dagarna snart och vet inte riktigt varför. Jobbigt! Om det inte blir bättre måste jag kolla upp det. Kevin mötte mig vid tåget när jag kom in till Katrineholm och vi gick på stan en stund. Jag köpte mig en ny väska på rea och toffsar. Han köpte öven lite till sig själv. En ny väska har jag letat efter väldigt länge och denna jag köpte har jag kollat på flera gånger men tyckte att den var lite för dyr och jag visste inte om jag skulle lägga pengarna på något annat. Men nu hade den sänkts med 50% så passade på då. Dock får jag inte plats med min dator i men det gör inget.
 




Believe in yourself


Autumn - Plums



 
 
 
 
 

Spikes